hellcat

Freedom is to trust that you're doing what you must, according to your lust.

SLUTFRUSET!

Kategori: Allmänt

Inför hösten och vintern har jag äääntligen beställt världens mysigaste, varmaste och skönaste plagg; en Power Houdini!
Addnature.se har just nu kampanjpris på en Power Houdini + handledsvärmare till, så jag slog till direkt. 1895:- går kalaset på!
Lääängtar efter dom!
 
 
 
 
 
 
 
 

Session 4

Kategori: Tattoo

Igår var jag hos Magnus (Pettersson) igen på Evil Eye Tattoo för vad vi trodde skulle bli sista sittningen på min lilla pippi... Meeeen som vanligt vek jag mig och gav upp för det gjorde så JÄVLA ont. Men men, nästa gång blir det sista klart.
Men titta på den... FANTASTISK! Oh yes.

Tilt

Kategori: Allmänt

Nu är det äntligen klaaaart. Grundkursen i teori inför min TI och PT-licens är DONE. Nu ska den snart tentas och då kan jag skutta vidare till del 2. Längtar!

Det är fullkomligt tilt i min stackars hjärna just nu, så det blir inte så mycket mer gjort än att titta vidare på Beck och mysa i soffan.

Finaste älsklings-Jenny la precis upp en bild på oss från vår Thailandsresa 2008 när vi reste runt ett par veckor. Fick värsta myskänslan i kroppen och saknar henne massor nu! Söta.

Kapillärer och förmak och aerob nedbrytning

Kategori: Allmänt

Oj oj oj. Kan man mäta kunskapsvolym i hjärnan? Haha. Imorgon avslutas första delen av 3 på den utbildning jag kämpar mig igenom just nu. Eller kämpar är nog lite orättvist ord; jag njuter mig igenom den. Det är otroligt mycket information som ska in i hjärnan på väldigt kort tid, men samtidigt är det sååå inspirerande så det känns ändå bra.
Men ja, jag är trött. Jobbar ju som vanligt och pluggar kvällar och helger. Nå. Imorgon är jag klar, och kör del 2 i november. Blir lagom det!

Det är läskigt att ge sig in i något helt nytt och verkligen bara chansa. Fast å andra sidan är det helt enkelt så jag jobbar.

Jag har köpt nya skooor! :D platåsneaks från asos.com. TACK SÅ VERY MUCH!

Stockholm

Kategori: Allmänt

Villkorslöst, ska jag alltid älska dig!

....

Kategori: Allmänt

Sen vill jag bara tillägga att blogg.se har en förbannat värdelös app. FIXA FÖR FAN. Så jävla hänsyns-/respektlös att aldrig bry sig om att få ordning på den.

Nu ska ni få höra!

Kategori: Allmänt

Nu har jag ääääntligen tagit första steget mot en liten semi-dröm jag haft alldeles för länge.
Jag har nämligen slagit mig ner i skolbänken och håller just nu på att utbilda mig till...tamtaramtaaaaam; personlig tränare! Samt instruktör i gruppträning.
Och nej, jag har självklart inte sagt upp mig från mitt jobb, utan delar upp min nya utbildning i olika veckor (läs: helger) i olika månader.
Och det är svårt att förklara för er hur rätt det känns. Läskigt, men helrätt. För nu har jag gjort ett aktivt val mot något jag verkligen VILL istället för något jag lär mig vilja.

Så förutom en rejäl dunderförkylning som gör att jag känner ett brinnande behov av att slita av mig ansiktet och moppa bort allt snor och bakterier där under så mår jag väldigt, väldigt bra.

Förresten så fyllde mitt finaste allt sina ynka 25 år i veckan! Och såhäär söt var han när han fick föllsedagsfrulle på sängen. :D

HAHAHA

Kategori: Allmänt

Är det söndag, så är det.

God söndag!

Kategori: Allmänt

Passar på att blogga medan Stefan kollar på "Vad blir det för mat?" för jag är inte ett dugg intresserad. Inte idag iaf.

Har varit en underbar helg! Träffat vänner, ätit gott och vilat ut. Har dessutom fått en fin och riktigt bra nagelförstärkning av Therese. :D
Idag har jag och älskling bakat inför tisdag när det blir 25-årsfika hos oss.
På tal om hos oss, så satte Stefan och svärfar upp vår stora spegel i mellanhallen, och jääävlar vad fint det vart! Känns som lyan vart mycket större. I like!

Nå. Nu ska här svullas godis.
Toodaalooo!