hellcat

Freedom is to trust that you're doing what you must, according to your lust.

Rusade runt i våren

Kategori: Allmänt

Jo, nu ska ni få höra, min kära lilla hop av läsare, att jag sprang mitt allra första lopp ever idag, nämligen Vårruset! Och jag är mighty stolt, ska ni veta (trots att det bara är 5 km långt.. man måste ju börja nånstans).
Vi var ett ganska stort gäng från jobbet som sprang/gick. Jag och 4 till valde klassen "springa fort", inte för att (jag, iaf) trodde jag skulle hålla tiden som "krävdes" på 20 - 23 minuter, men för att slippa trängas med typ ALLA andra som väljer att jogga/gå.
Jag sprang in på 25.32 och är faktiskt nöjd med det! Var inställd på att sätta en tid på 30-35 min så det gick ju mycket bättre än jag trodde. Kul!
Har ensamkväll idag, Stefan är i Globen och kollar på Jay-Z och Kanye West. Tänk som man kan längta efter någon som man ändå har tur att träffa varje dag. :)
Nu ska jag surfa runt efter ett schysst mobilskal.
Tataaaa!
Sprungit Vårruset. :)

Världens bästa helg...igen.

Kategori: Allmänt

Jag tror bilderna får tala mest för sig själva..
Ibland är det nästan svårt att fatta hur bra jag har det.

Stefan byggde upp sängen på vad som kommer bli en stor garderob under helgen. Blev bra mycket mer plats i vår lilla lya plus att vi möblerade om lite. Niceigt!
Och förutom det har vi grillat, shoppat, umgåtts och festat. Fantastiskt bra helg! Idag såg vi till att lapa massa sol i vita bergs-parken och ska avsluta det hela med Ben&Jerrys nya Dough-ble whammy-glass. MMM!

Har ni haft en lika bra helg som jag? Lyckos er isf. :D

Min lyckokaka jag fick med min sushi idag sa att en vän väntar "anxiously" på att jag ska höra av mig! Jag messar Caroline och kollar så inte Gislaved tagit the best of her. Haha.

Tataaa!

Så jävla YES!

Kategori: Allmänt

Jag är så sjukt glad att Loreen vann ESC! Jag kommer boka biljetter DIREKT när dom släpps! WEEHOOO!
Hade en sjukt bra kväll igår, kommer nytt inlägg snart med bilder från både idag och gårdagen. :)

Fyndat!

Kategori: Allmänt

Tog till mig mitt eget tips och gick en sväng på loppisen här nere.
Och det gjorde jag rätt i!
Ett par Ray Ban-glajjor för 50:- och ett Acne-linne för 30:-.
Rendered Image
Fyndat
fyndat!
Ikväll blir det till att grilla på en av Stockholms största takterass. Det ni.

Duktig flickvän...ish.

Kategori: Allmänt

Den här helgen håller vi ("vi"..HAHA) på att bygga en "sänggarderob" till vår lägenhet. I stora drag är det en stor garderob som byggs, och sängen läggs ovanpå. Compact living, vettni! Hursomhelst så lånar vi Stefans föräldrars lägenhet (som bekvämt nog bara ligger ett stenkast bort) att sova i under tiden. Dom är bortresta så vi har hela storlyan för oss själva. :D Kommer smälla upp några bilder därifrån sen, för jag blir fan nästan provocerad över svärmors kreativitet i ämnet inredning. VARFÖÖÖÖR kan inte jag också ha öga för sådant?!
Hursomhelst. Stefan sågar och mäter och lyfter och limmar. Jag sitter i vår fotölj och dricker Red Bull. Precis så kreativ som en flickvän ska vara i det här läget.
MEN jag har faktiskt varit och handlat Red Bull, choklad och trisslotter till Stefan. Så jag är inte helt värdelös. Jag höll alldeles nyss upp en planka också.
...
tips tips tips!
För er som är Stockholms-bor så är det gatuloppis på Bondegatan på söder idag! Massor av snor-coola kläder och prylar till loppispriser. Fett!
Nu ska det visst handlas skruv. Tjolahopp!

Lätt match för Stefan

Kategori: Allmänt

Och mycket riktigt kom han hem och visade mitt humör vart skåpet ska stå.
Lockade med springrunda och rostade mackor imorgon på morgonen, sushi (har en asbra sushi runt hörnet - WIN!) och Inglorious bastards ikväll. Han är ju faktiskt alldeles fantastisk. Tål att upprepas.
Fan vad jag älskar vårt nya hem också, btw.

Fick en superpassande lyckokaka idag igen!

Drömmer men deppar

Kategori: Allmänt

Kass uppdatering på mig. Men för en god sak! Har varit på tredagars-kurs på Unionen i MBL/LAS-hantering (=medbestämmandelagen/lagen om anställninsskydd). Har lärt mig mer om förhandlingsprocessen i nämnda ämnen samt gjort en djupdykning kring paragraferna. Tror inte jag överhuvudtaget kan förklara hur jäkla mycket sånahär kurser ger mig och hur inspirerad jag blir. Det är så fantastiskt härligt att känna att jag brinner för något igen och vill lära mig mer, mer och mer. Kul!

Har dock en liten dipp just nu, känns som jag karriärsmässigt står och stampar. Måste jag göra något åt! Och dessutom upptäckte jag igår att jag återigen blivit flebbig och måste därmed träna fan så mycket mer och äta tusen gånger nyttigare. Vilket gör mig deppig för om jag fick bestämma skulle jag äta något gott HELA tiden.

Fick min beställning från Nelly.se häromdagen. Här är naglarna och ringen; det enda som är snyggt på mig idag då resten av mig ser ut som en påse skridskor.

Nu ska jag fortsätta vara hungrig och gnällig tills Stefan kommit hem och gör mig glad igen.

Vad är oddsen?

Kategori: Allmänt

HAHAHA! Igår frågade Stefan och jag varandra vilken av våra egenskaper vi gillar minst hos oss själva, och mitt svar var min totala brist på tålamod. Och detta fick jag precis i min lyckokaka efter min sushilunch!

Mums!

Jag blev precis uppläxad av en kaka!
Så jag åt den. :)

God morgon!

Kategori: Allmänt

Yay!
En sak som är säker är att det är jävligt viktigt att lägga märke till dom små sakerna.
Som att vara ledig en måndag för att plocka och peta i sin nya lägenhet i den stadsdel man tycker är vackrast i världen.
Att börja dagen med att lägga sig i soffan och dricka hemmagjord smoothie.
Att sakna sin sambo sekunden som han går ut genom dörren men veta att han kommer komma hem igen snart. Varje dag.
Att inte riktigt kunna bestämma sig om man ska ta ett bad eller äta frukost först.
Att solen ska skina hela veckan.
Fuck yeah.

Hej, Södermalm!

Kategori: Allmänt

Så gick de där månaderna och nu är vi inflyttade till Stefans lya på Södermalm.
Och det var hemskt längesenÄlskling!
jag kände mig så harmonisk och lycklig.
Inte just bara för flytten, men i hela tillvaron och som människa.
Sen förra sommaren och den kampen jag befann mig i då har jag växt ENORMT mycket, och när dessutom Stefan trillade in i mitt liv (och min lägenhet, haha) kom jag ner på jorden rätt rejält.
Och jag trivs rätt bra här... minst sagt. ;)
Han är fantastisk, min fjutt.



Nu till nått annat. Mitt hår (förlåt, Caroline).
Imorgon ska jag fräscha till det genom en liten toning så det får lite liv i sig igen. Pendlar dock mellan att ljusa upp det eller gå till mörkblondt.
WHAT TO DOOO?!
Är ledig från jobbet imorgon så jag ska städa lyan och sen göra något bra av dagen.
"Något bra" = produktiva saker. Alltså INTE gå in till Acne här runt hörnet och shoppa. Punkt slut.
Jag ska städa, tona håret, köpa med mig dumplings från "Mormors dumplings" runt hörnet och sen sätta mig på nytorget och äta dom i andakt. Jag ska använda dagen, njuta av den och samtidigt hoppas på att min halvfeber och halsont går över för jag börjar bli förbannat less på att vara lite halvkrasslig.
Stefan fick på sig en basker igår och fann sin franska själ direkt.
(När jag ser på hockey tycker jag alltid så JÄVLA synd om målvakten det precis gjorts mål på. Dom ser ju så himla ledsna och små och söta och liksom ynkliga där dom står!)
Nåja.
Slappar i nya hemmet! :)
Slappar i mitt nya hem. <3

Hejdå lyan! <3

Kategori: Allmänt

Nu går flyttlasten med blandade känslor. Blir världens lyckligaste sambo med min älskling, men kommer sakna min fina lya. Men litar på att mina hyresgäster tar väl hand om den.

Nåväl. <3

Usch/flytta/vinhagga/shopping

Kategori: Shopping/Mode

Nu ska jag dela med mig av en ganska jävla dum sanning.
Igår lyckades jag supa mig själv till redlöshet. Utan att ta en enda shot. Jag söp ner mig på ENKOM rosévin blandat med Fanta.
Det hela började med att ett par stycken från jobbet tog halva dagen ledigt (detta gjorde viför typ ett halvår sen. Vi rockar på planeraing) och tog lunch på medis ihop med första flaskan vin. Började på Melanders, flyttade till Snaps, och hade hur jäkla kul som helst.
Stefan slöt upp på eftermiddagen och TUR var väl det, för när jag mitt i allt behöver gå på toaletten märker jag att jag är så packad att jag knappt kan stå.
Asså vad FAN är det om? Karatefyllan kom som en jävla surprise och knockade mig fullständigt. Jävla skit!
Och vi ska ju inte ens prata om hur jag mått idag.
Nu är det fan slutdrucket för tanten. Nu blir det ett par vita månader.
...Vilket jag måste sätta igång med i vilket fall; jag, Adde och Anna har slagit vad som vem som lyckats med ett schysst sexpack till första oktober. Och jag ska vinna.
Här har ni några bilder från igår som vi hann med innan jag promt skulle halvdö:
Anna och jagAdde och David
Adde är finare än nånsin.Jag och David.
Nåväl!
På lördag flyttar vi äntligen till Stefans lägenhet på Söder. Lyckliga lilla jag! Har packat det mesta idag (trots bakfyllan från Helvetet) så nu återstår mestadels städning.
Kommer dock sakna min älskade lilla lya! Stor tröst dock att jag faktiskt äger den. :)
Men för att bota min diaboliska bakfylla unnade jag mig lite shopping. Och mådde genast bättre! Beställt:
Nu tycker jag ni ska ha en trevlig kväll och att Sverige KROSSAR Tjeckerna!!

Jag missade Kat Von D.

Kategori: Allmänt

Jag befann mig på samma, yttepytte-yta som Kat Von D igår och MISSADE henne. Så typiskt cp-jag. Men men.
Jag har gjort skitmycket i helgen och det har varit fab fab fab. Igår fick jag ut min one and only dryckesbroder på äventyr över Södermalm. Jag blev skitfull och det är Peters fel.
Det var dock en tröst att Stefan var mycket mer packad än jag när vi möttes upp. Minns att jag satt på sängen i natt och fnös något om att jag inte tyckte han nånsin skulle vara fullare än jag "i fall något skulle hända". HAHA. Schyssta krav.
Nu ska jag slänga upp några bilder, och en av dom är den absolut FULASTE bilden någonsin tagen på mig. Jag skrattade mig till tårar när jag såg den igår. Ni som funderar på att snusa; se bilden och tänk om. Herregud.
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Min kompis!

Kategori: Allmänt

Herregud, det här är så sinnessjukt sött. För ett tag sen träffade jag på en kompis på gatan utanför mitt hus (första bilden). En aaaaaaaas-söt liten snigel med as-sött litet hus.
Och imorse när jag gick till jobbet träffade jag på honom IGEN (andra bilden)! Lätt att det var samma kompis!

Jag har varit och klippt mig idag, ni får eventuellt en bild senare. Jag är sliten idag och det syns i fejset så...ja. Ugly. Men frillan är fin!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3515737/images/2012/pic_202158306.jpg" class="image">

Snippsnappfrisyr!

Kategori: Allmänt

ge mej en frilla.
Haaaaaj!
Hurra en sån vanlig dag. Typ.
Jag sprang till jobbet idag. Tog med mig ombyte till jobbet redan igår för att slippa springa med ryggsäck.
Synd att jag glömde handduk, bh, mascara och skor bara. Jag har alltså tassat runt halvt osminkad i strumlästen och obekväma, fria bröst. Inte ok. Jag fick dessutom torka mig med papphanddukar efter duschen. HAHA.
Just ja. Jag glömde jacka med så jag fick vara duktig att springa hem också. Vilket iofs är skönt att ha gjort. But still. Klantarsel.
Nu har jag surfat runt hysteriskt på bl.a. rejta.se efter någon bra frisör.
Har som sagt fimpat löshåret och behöver skaffa mig en frilla. Ringde min vanliga frisör (som är bäst i världen) men hon ska tydligen promt föda barn så hon är ledig.
Nåväl, letade på södermalm och bestämde mig för en salong som heter "Michael och frisörerna". Frisördelen har fått bra recensioner.. Dessutom ligger dom jättenära både jobbet och nya hemmet så jag hoppas på dom. Fredag efter jobbet blir jag (förhoppningsvis) fin igen.
Någon av er som har någon erfarenhet från Michael och frisörerna? Fill me in isf, tack!
Ikväll är jag gräsänka och ska använda min ensamtid till att glo på top model, bloggsurfa och äta kesella. Win.

Denna stress

Kategori: Allmänt

Det är massor av stress på jobbet! Det mesta är iofs positiv stress genom fackligt arbete och det inspirerar och motiverar mig till tusen. Jag har faktiskt aldrig riktigt vetat att rättvisa är jävligt viktigt för mig.
Annan positiv stress är den kommande flytten - om 10 dagar blir jag sambo på riktigt med Stefan i hans härliga (och något större, tack och lov) lya på Södermalm. Jag LÄNGTAR!
Hatar dock att flyttpacka, men det är överkomligt i det här fallet.
Nu blir det hockey och hemmagjord tomatsoppa som Stefan lagat.
Bra måndag.
Just ja... fimpade löshåret idag. Än så länge känns det bra. Ni får en bild först imorgon för min pyjamas i kombination med mitt totalt osminkade fejs är for the closest eyes only. Haha.
Ca 560 positiva kommentarer till den bilden skulle uppskattas. Tack.

Wzaaaaaap!

Kategori: Allmänt

Herregud, jag måste vara sjuk.
Var på barkarby outlet idag med Stefan och svärmor och köpte INGENTING. Hm.

Filmkväll hos min kusin nu - ser på "Thank you for smoking" vilket är en jäkligt bra film.

Härliga, härliga helg.

Shopping, Jesus, vänner och grekiskt

Kategori: Allmänt

Har en helt otroligt skön lördag!
Vi började med att ta en promenix till MNO Outlet där jag fyndade helt hysteriskt!
Håll i hatten och kolla priserna!
Dessutom hade de erbjudande om "ta tre betala för två". Men andra ord har jag köpt mej ett antal nya outfits, allt från One Teaspoon för 350:-. SICK!
image descriptionimage descriptionimage description
Tröja/One Teaspoon/50:-
Jeansshorts/One Teaspoon/250:-
Skor/Jeffrey Campbell
image descriptionimage description
Tee/One Teaspoon/50:-
Jeansshorts/One Teaspoon/50:-
Väska/Gina tricot/299:- (tack för tipset, Julia!)
Skor/Jeffrey Campbell
image descriptionimage description
Broöppning mot Skanstull... Det är vår i Stockholm!
image description
Här en liten bild under tackapplåderna efter Jesus Christ Superstar som vi också var och såg idag tillsammans med Caroline och Feddo.
Helt, jääävla fantastiskt! Ola Salo i rollen som Jesus och Patrik Martinsson i vad som nämns som hans "paradroll" som Judas - med all rätt, han är sinnessjukt bra.
Gillar du rock och muskaler ska du inte missa den här för allt i världen!
Efter det åt vi middag på söder, och nu är vi hemma och myser i soffan.
Imorgon väntar ännu mer shopping i Barkarby Outlet med Stefan och svärmor.
Helvete alltså, man kan ju inte ha mycket bättre helg än såhär.
<3

Den svenska fattigdomen och allt det där.

Kategori: Allmänt

Jag dricker inte kaffe. Alls. Men för att inte skilja mig för mycket från alla normala (nåja) människor har även jag en morgondrog. NYHETSMORGON! Jag älskar Nyhetsmorgon och ingen morgon är ens värd att kalla morgon utan Nyhetsmorgon.
Hursomhelst så var den omtalade och fattiga Frida (ni vet tösen från Malmö som gick ut i pressen och berättade om hur fattig hon är som ung, arbetslös tjej i Sverige) med imorse och vart intervjuad av underbara Jesper Börjesson. Jag följde som vanligt alla åsikter på Twitter och jävlar i min låda vad tjejen fick ta skit! Allra mest för att hon hävdar att hon är fattis trots att hon sitter på en bostadsrätt i centrala Malmö som stift rejält i värde. Hon förklarade dock att hon inte kan sälja för ingen annan hyresvärd skulle låta henne hyra en lys eftersom hon ute har någon fast inkomst. Hm.
Efter hon berättat ge svårt hon har det och vilka underbara vänner hon har som hjälper henne samt att hon knappt har råd med mat, talar hon om att hon vill bli barnprogramsledare och jobba med teater.
Tjejen vill bli kändis och är med största sannolikhet ett steg närmare sin dröm efter det här spektaklet.
Kan inte påstå att just Frida har det SÅ jävla illa; det finns jobb, alternativ, möjligheter. Punkt slut. Framför allt när man sitter på flera hundra tusen i vinst.
Men tycker dock det är skitbra att den "svenska fattigdomen" lyfts fram, för trots att Frida spelar lite ledsen primadonna så finns faktiskt dom som har det jävligt svårt. Folk blir ju faktiskt utförsäkrade när dom inte orkar jobba strax efter deras unga barns död efter en förlorad kamp mot cancern.

Nä, ställ Frida på nått indie-café i Malmö och rikta uppmärksamheten mot de som har det riktigt svårt tackvare Fidde & gängets "ja men vi får ju faktiskt lite mer av lönen i plånboken"-politik.

Oh lordie.

Kategori: Allmänt

Min utsikt just nu. Det ni inte ser är att jag dessutom har en sur colanapp i käften.

Jag har ju haft det sämre.

Kom och kööööp!

Kategori: Allmänt

Tja tja tjaaaaaa.
Så det är fredag och jag jobbar kväll. Kul.

Men vilken JÄÄÄVLA vecka! Tre ynka dagar på jobbet har känts som en månad! Det har varit kundeskaleringar, flygbolag som gått i konken, fackliga förhandlingar, ny information, strul med scheman, strul med autogiron, uppgraderingar och allt berättat.
Idag spillde dessutom min kollega en hel kopp kaffe över min stol så jag har fått sitta på plastfickor. Ser ut som jag kissat på mig. >:(

Nåväl, ikväll blir det soffhäng och god mat, och imorgon ska vi se på Jesus Christ Superstar-musikalen på Göta Lejon. Är sinnessjukt peppad eftersom det är Ola Salo som spelar Jesus, och om ni inte redan visste det så beundrar jag Ola Salo helt hysteriskt.
Innan showen imorgon hinner vi dessutom ge oss ut på lite shopping.
Uh, fan vad jag längtar hem.

På tal om shopping: någon som är sugen på ett par Draven- eller Ed Hardy-skor? Jag har till försäljning på tradera, och Dravendojorna ligger bara på 1 krona just nu och Ed Hardysarna på 100 spänn. Skynda fynda!
http://www.tradera.com/ed-hardy-skor-storlek-37-auktion_342419_155236818
http://www.tradera.com/draven-skor-med-tattoomotiv-storlek-36-5-auktion_342418_155237990

Draven-skor med tattoomotiv, storlek 36,5

Ed Hardy-skor, storlek 37

1,5 timme kvar tills jag får gå hem.
Tick tack.

Jobba bra men Lita bäst

Kategori: Shopping/Mode

Finally! Inte bara är jag hemma utan idag kom också mina Jeffrey Campbells. Om ni visste vilket jävla sjå jag haft med de här pupporna. Först beställde jag fel storlek, sen skickades fel skor till mig, sen fick jag göra om ordern och sist så strulade fakturorna. Men nu ska allt vara löst och jag känner mig som en prinsessa i utan tvekan de snyggaste skorna som finns just nu. Mums.

Haft årets stressigaste dag idag. Men det är bara jävligt boring att skriva om så jag låter bli.
Ni får glo på lite bilder när jag posar hysteriskt i mina Lita istället! Och om någon undrar den här gången så är min sviiiiincoola klänning från Volcom! En present från Stefan när han var på Nya Zeeland. :)


Namaste

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och har dessvärre arslet fullt, så det blir nog inte så mycket bloggeri förrän ikväll.

Idag kör jag yoga på lunchrasten - SKÖNT!

Nåväl, håll utkik senare ikväll för ordentlig uppdatering. Tills dess - ha en ashärlig dag!

Tassarna

Kategori: Tattoo

Äntligen hemma! Nu blir det fisksoppa, vitlöksbröd och massa gulla med förkyld pojkvän. GÖTT!
Vi ska se "The devil inside" ikväll. Har ni sett trailern? UUUHU HUUUU UUUUUH! Verkar sjuuuuukt läskig!

Här kommer lite bilder på mina tassar som lovat.
Tattoo-creds:
Iain - Stockholms classic Tattoo
Lenny - Stockholm classic Tattoo

Låt oss först konstatera att fötter är fula.
Så.

Stress stress stress

Kategori: Allmänt

Stress på jobbet, stress på möten, ont i magen, huvudvärk och förbannat less.
Vill hem.

Ni får en skitkul bild tills jag kommit hem och uppdaterar lite muntrare.
Kommer ladda upp en schysst bild på mina fot-tatueringar på en läsares begäran. :)
Men tills dess, varsågod och garva:

Bildbomb 2....ish.

Kategori: Allmänt

Har haft en helt fantastisk helg med Stefan där det bl.a. har druckits, ätits, njutits, promenrats och bara haft det jävligt gött.
Idag promenerade vi som sagt till söder och åt dumplings i Vita Bergsparken. Och om ni nu gillar dumplings ska ni ÖGONABÖJ bege er till Mormors Dumplings på bondegatan och äta, äta, äta. Sinnessjukt MUMS!
Förresten så gick det helt skit med header till bloggen. Jag är verkligen sämst på sådant.
NÅVÄL! Här kommer bilder!
Puss!
Posar gärnet!
Stefan har modelldrömmar.
Vi skuggar oss!
Och så en sedvanlig duobild.

Bildbomb 1 - tattoos

Kategori: Allmänt

Sprang ner bakom huset imorse och fick till ett par ganska härliga översiktsbilder på några av mina tatueringar.
Enjoy!
Tatuerar-creds:
Magnus P - Evil eye tattoo, Sthlm
Johanna - Blue Bird tattoo, V-ås
Iain - Stockholm Classic tattoo
Nille - Salvation Tattoo - Sthlm
Och om någon av er undrar bär jag världens skönaste jeans från Maison Scotch och bikiniöverdel från Stella McCartney for Adidas.
Tattoo
Tattoo
Tattoo
Tattoo
tattoo
tattoo
tattoo
tattoo
tattoo
tattoo
tattoo
tattoo
Kommer slänga upp ännu en liten bildbomb senare ikväll som jag tog när jag och Stefan tog en promenad till söder och hade det häääärligt i solen. Vår FTW!
Innan dess ska jag försöka mig på att göra en header till bloggen trots att jag vet att jag är compleately världelös på sådant. Men jag testar! Om det dock finns nån som vill hjälpa till tar jag mer än tacksamt emot denna hjälp. :P

Håll koll!

Kategori: Allmänt

Eftersom det här faktiskt är en nystartad blogg samt att jag i min presentation nämner att tatueringar är min största passion, är det väl inte mer än rätt att visa upp min fina samling?
Alltså ska jag tvinga ut Stefan här på gården nu så han får ta ett par härliga försommarbilder på mina tattoos.

Stay tuned!

Jag är gammal.

Kategori: Allmänt

Vad i hela helvetet är det frågan om med dessa tortyrliknande bakfyllor? Vi vart inte ens packade igår. Mysdrack några öl bara. Men är TOTALT förstörd nu.
Tur att jag har en helt fantastisk pojkvän som står och gör mackor nu. Mmm.