hellcat

Freedom is to trust that you're doing what you must, according to your lust.

Beställt

Kategori: Allmänt

Eftersom jag är förkyld och jävlig så tröstade jag mig med lite hemklickning från nelly.se.
Sådeså.
 
 
 

Gillar du Ed Hardy?

Kategori: Allmänt

Utväxt!

Kategori: Allmänt

Tänk vad sjukt att man i vanliga fall fruktar utväxt, men nu betalar man dyra pengar för att få till en. Haha.
Anyways, här kommer lite bilder (tveksamma sådana, jag ser ut som en påse skridskor idag. Lev med det. :P) på resultatet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ombreombreombre! :D

Kategori: Allmänt

Om mindre än 1,5 timme ska jag till frisören och bli ny i håret igen! :D 
Eftersom jag vill ha ombre/dipdye så tog jag tid på n salong som jag hört mycket gott om och som är väletablerad, Studio 81 här på söder (väldigt kort gångavstånd dessutom, sköööönt).
Priserna är höga, men det hoppas jag går hand i hand med kvalitén så det är inget att orda om.
Bild smälls såklart upp när det är klart! :)
 
Längtar till helgen; har bokat bil så jag och Stefan tar en weekend till Gislaved där vi ska hälsa på min pappa. Ska faktiskt bli skönt att bara ta det lugnt och äta gott i härligt sällskap, trots ångesten gentemot Gislaved. Hatar att åka ner dit, det ger mig bara ångest och irriterar mig. En förbannad skithåla jag inte har ett jota att tacka för. USCH. Men det är såklart alltid mysigt att träffa föräldrarna. Pappa träffar jag dessutom bara ett fåtal ggr/år så det ska bli mysigt att umgås med honom en hel helg och bo i huset där jag är uppväxt. :)
SKa desutom passa på att träffa fina Sofie och ge henne en sjuhelvetes kram. Sen ska hon få worka sin magic och klippa mitt hår i någon raffig frippa. :D
 
Fick ett samtal nyss från mina superhjältinnor J och I
Som vanligt har dom styrt upp läget och hade bra nyheter att komma med.
Ni är världsbäst, så enkelt är det.
(Lagom kryptisk där, men jag kommer snart dela med mig om vad som händer.)
 
Nu ska jag sminka mitt förkylda anlete så gott det går.
Tjipp!
 
 
   
 
 
 

Roligt

Kategori: Allmänt

 
Cissi lekte också Paparazzi på midsommar och fick till ena riktigt härliga bilder!
Lånade ett par styck jag vill dela med mig av. :)
 
 
 
 
 

Otroligt kränkt och besviken, ledsen och trött, men väldigt, väldigt lycklig.

Kategori: Allmänt

Vet ni.
En sak ska man ha klart för sig. Och det är att världen är fanimej full av onda, jävla människor.
Jag vet inte vad som driver en människa att vara utstuderat elak, och det kommer alltid förvåna mig, för jag vill inte, och jag kommer aldrig utgå från annat än att alla människor jag träffar vill väl tills motsatsen är bevisad. Den dagen jag blir cynisk och misstänksam mot en människa jag aldrig träffat förr ska jag halsa en flaska tequila och komma på bättre tankar igen.
När jag har helt rena händer (och då snackar vi skrubbade och insmorda med alcogel) kommer jag aldrig se anledningen till att psyka, kränka, och inte minst förtrycka min lojalitet, min kreativitet och min vilja.
Jag blir så jävla trött att jag inte ens pallar bli arg.
 
Men men. Är det en sak som är säker så är det att stängs en dörr öppnas två andra.
 
Det som gör att jag inte ens är på gränsen till att falla i självömkan eller bitterhet är att jag, minus det här lilla sitback:et, är en himla lycklig brutta.
Förutom att jag är smart och inte ser ut som en påse skit, så har jag en jävla vilja, ena redigt fantastiska vänner, bor på vackraste, bästaste södermalm och hälsan är god, så har jag haft den otroooliga lyckan att träffa den mest undebara, genuint godhjärtade, smarta, vackra, sexiga och alldeles fantastiska kille som överhuvudtaget existerar.
Och ingenting kan rubba det!
 
 
Se där. En egen egoboost till bara mig själv hjälpte!
Nu ska jag ta ett bad och vänta ut de sista få timmarna innan han är hemma. <3

Midsommar 2012

Kategori: Allmänt

Ja, som många andra här på blogg.se så blir det ju en aning sämre uppdateringar p.g.a. att dom uppenbarligen vägrar få sin app att funka. Otroligt frustrerande!!! Inte heller kan jag skriva kommentarer till andra eller ha mellanslag mellan bilder jag laddar upp. PINSAMT, blogg.se!!
 
Men men.
Midsommar alltså.
Jag, Fabbie, Stefan och Feddo tog färjan ut tidigt på fredag morgon ut till Vårholma där vi skulle fira med ett helt gäng av Stefans nära vänner.
Det var hur trevligt som helst; god mat, otroligt härlig miljö, underbara människor, lekar, alkohol och klassisk dansbana. Haha. 
Det var helt enkelt jättefint, och Fredrik & Jennies nyköpta landställe är fantastiskt. Stor gård och många sovplatser i både vedbod och gäststuga. Sov som en prinsessa på natten trots att jag har EXTREMT svårt att sova hemifrån. 
Kom hem igen redan på lördag eftermiddag och har sen dess bara tait det lugnt. Varit på gymmet en sväng, och idag var jag faktiskt och köpte mig ett par riktigt ordentliga löparskor. Och med tanke på det cp-höga priset är det bäst för dom tt jag springer som vinden imorgon när de ska provspringas. ;)
 
Nu doftar här kycklingfilé och pommes. Oh, the joy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonmorgonmorgon...

Kategori: Allmänt

UUuuuh, halvjobbig morgon. Finns det något mer irriterande än vakna med tillfällig nackspärr? Måste sovit helt skevt. Skönt att Stefan kommer hem i eftermiddag iaf, slipper jag förvisa mig själv till soffan mer, haha.
 
Allright, då ska jag bara orka göra en macka, kränga på mig träningspaltorna och ge mg av till gymmet. Eller så går jag ut och går igen. Är det fint väder ute eller?
 
Nåja, måste se till att tiden går, för nu saknar jag honom himla mycket.
 
Hittade en cool app förresten, "Instacollage". Man kan få till schyssta kollage om man är en aning begåvad. Är man som jag (hopplös) så blir det mest fisigt. Men det får duga. :)
 
 
 
Och glöm inte att kolla in mina auktioner på Tradera! Än så länge ligger Iron Fist-pupporna bara på 50:-, och klänningen + jackan på 1:- st. Passa på!!

Skynda fynda!

Kategori: Allmänt

Sakta men säkert kommer det ut lite grejer jag säljer. Gör inte många knop idag. :P
Passa på med tanke på de låga utropspriserna, framförallt vad gäller mina Iron Fist-skor. Utan tvekan bland de ballaste skor jag ägt, men eftersom de är alldeles för små får dom ryka. :(
 
Iron Fist Zebracorn
 
Ed Hardy-klänning
 
Ascool vårjacka:

Södermalm runt

Kategori: Allmänt




Med tanke på min ofantligt oproduktiva dag igår, så såg jag till att dra på träningspaltorna imorse och ge mig ut på en rask och lååång promenad kring Södermalm.
Jag tröttnar aldrig på den här stan, så otroooooligt vackert det är. Love love love.
Skönt var det också att gå och lyssna på ljudbok och rensa huvudet efter en konstig natt.

Sov inget bra, det har känts lite konstigt i kroppen (ångest eller begynnande feber?) plus att jag sov ensammen eftersom Stefan som sagt är borta tills imorgon. Och det sög. Kunde inte ens somna i sängen så jag tog med mig täcket och la mig i soffan istället. :P

Det är lite nya grejer på gång nu, fick ett himla kul samtal imorse med nyheter som gjorde mig väldigt glad! Återkommer om det när saker och ting är spikade.

Nu ska jag ta ett långt bad med efterföljande ansiktsmask, och efter det ska jag ta tag i säckarna med kläder som ska säljas/skänkas.



Dagens plan

Kategori: Allmänt

Jag hade planer för idag.
Gå upp tidigt, städa, diska, fixa och dona.
Klockan är snart 16 och jag sitter fortfarande i pyjamas. Haha. FAIL.
Men nu ska jag glo klart på Top model och sen ta ett lååångt bad, sen sätter jag fart. Plocka hemma, diska, sen funderar jag på att slänga upp lite kläder och skor här på bloggen och tradera. Massor av fina grejer som bara ligger, och det är ju synd.

Nåväl. Get up, get up, you lazy lout!

Sömntuta

Kategori: Allmänt

Tyckte inte om de första sekunderna när jag vaknade idag.
Mest för att Stefan åkt iväg på jobbutbildning och blir borta i tre dagar, men också för att jag upptäckte att jag sovit till nästan 10.30. Tröttmössa idag.

Helgen innebar full rulle! I fredags var det iofs lugnt, fotboll och godis handlade det mest om.
I lördags vart det kalas för Stefans fina mormor som fyllde år i veckan, och jag fick äntligen träffa en hel hop av släktingar. Dom är typ tiotusen kusiner (haha) så det var skönt att äntligen få ett ansikte till alla namn. 
Har tyvärr inga bilder därifrån ännu, men kära svärmor tog ett bra antal så jag hoppas på att kunna dela med mig av någon vid annat tillfälle. Mormor Märta var så himla fiiiin!

Efter kalaset fick vi besök av vänner och sen bar det ut på södergalej i form av Debaser slussen, Fenix och Snaps. Och sen en brakhelvetes bakfylla i söndags. :(
Trots det var söndagen iaf en helt fantastisk sådan; vi var ute och promenerade på Södermalm, hälsade på Conelis Vreeswijk och Anna Lindh vid deras gravar, kikade in på Add Nature och mumsade hamburgare. Avslutade det hela med finbesök av Caroline och Feddo som lagade supersmaskig paella (jag ÄLSKAR paella).

På onsdag ska jag äntligen ta grönt kort i klättring så jag kan börja klättra med Stefan utomhus! Fan vad jag längtar. Ska surfa runt efter ett par klätterskor nu så kanske jag slutar deppa en stund. Saknar redan Stefan som en galning. Hm.






Sittning 1 - überfetaste tatueringen samt ett hett tips!

Kategori: Tattoo


Var alltså och körde första sittningen (alltså linjerna) på mitt nya, stora tatueringsprojekt igår. Kör även detta
 projekt hos Magnus PetterssonEvil Eye Tattoo här i Stockholm. Inget svårt val när Magnus både enligt mig och allmänt erkänt är en av de bästa tatuerarna vi har. Otroligt begåvad (såklart) och framförallt lyhörd och kreativ för sin kund. 
När vi träffades för att prata om vad
 ag ville ha sa jag att jag ville ha en påfågel på låret. Men den skulle vara "rasande", alltså inte direkt glad utan mer arg/stark. "Som en Fenix, typ?" Sa han då och satte huvudet på spiken. Det kommer alltså bli en påfågel med klara Fenix-inslag. :)

Min kärlek och beundran till tatueringskonsten är ofantlig, det är väl inget svårt att lista ut. Det jag älskar desto mindre är den förbannade smärtan man måste utstå. :P Så jag kör alltid, alltid, alltid med bedövningskräm, och hittills har jag använt Emla. Den är dock konstant utsåld av någon anledning så jag fick nöja mig med en annan sort som heter "Tapin". Men jag måste säga att den fungerade alldeles utmärkt! Använde en hel tub över hela låret och skinkan, så första sittningen (som brukar vara värst eftersom linjerna gör fanimej ondast) gick som en dans. Förståååå hur lycklig jag var! Låg i nästan 4 timmar utan problem, och nu sitter linjerna där dom ska. Oh happy day! Skuttade i princip hem efteråt.
Mindre skutt idag dock; det är jävligt ömt. Haha. 

Tänkte dela ett tips om just bedövningskrämer innan man ska tatuera sig. Rekommenderas varmt till er som inte längre står ut, som jag, haha.Tycker dock att ni absolut INTE ska använda er av det här när ni tatuerar er första gången. Det är viktigt att veta hur jävla ont det gör. ;)
Nåväl.
Krämerna jag använt och är himla nöjd med är alltså Emla och Tapin. Finns att köpa på apoteket, viktigt att be om just krämen, annars kan ni få plåster. Kostar ca 70:-/tub, och dom innehåller 5 g kräm. Alltså jävligt lite. Men man kommer långt, jag använde som sagt en tub till heeela mitt lår + skinka.

Detta ska göras ca 2,5 timmar innan det är dags att tatueras!
* Börja med att tvätta kroppsdelen som ska tatueras med väldigt, väldigt varmt vatten. Detta för att porerna ska öppnas ordentligt så skölj ett ganska bra tag, en 5 minuter eller så.
* Torka av och smeta in med krämen. Nu beror de ju helt på hur stort man ska tatuera för att avgöra hur mycket kräm man ska smeta, men tänk att krämen är dryg och man behöver inte särskilt mycket. Det ska smörjas in ordentligt i huden och alltså inte vara kletigt inför nästa steg.
* Plasta in din insmetade kroppsdel med plastfolie. Klart!
När det är dags att tatueras, se till att tvätta av krämen med tvål och vatten innan ni kör igång.
Bedövningen verkar i ca 1,5 timme, sen börjar det släppa.

Nåja. Nu ska jag, till min stora glädje, avnjuta daytime-tv samt läsa ut min bok.


Work in progress...

Kategori: Tattoo

Nu har jag legat i ca 2,5 timmar. Kommit en bra bit och bedövningskrämen (som jag aaaaalltid använder när jag ska tatueras) har gjort ett riktigt bra jobb! Börjar släppa lite nu dock. :P
Som tur är började Magnus med skinkan. Helveteeeee vad ont det gjorde! Haha.
Nåja, vi kör på.

Tatuerings-tajm!

Kategori: Tattoo

ÄNTLIGEN är dagen här då linjerna till min feta påfågel ska sättas! Jag är så jäkla taggad, var hos Magnus i söndags och fick se skissen samt mäta ut placeringen o.s.v. Det kommer bli helt sinnessjukt nice!!
Bjuder såklart på bilder ikväll när det är gjort. :)
Ska försöka smälla upp någon bild på resultaten av min shopping-spree igår. Allt från jeans till tillskott som får håret att växa som fan. :)

Tills dess får ni se till att ha en jävligt göttig dag!

(Det ska snart bli en) God morgon!

Kategori: Allmänt

Om inte jag får sova en hel natt snart utan att vakna eller drömma någon cp-dröm kommer jag bli fullständigt galen. GAAAH jag är så jävla trött.
Nåja. Tur att jag är ledig iaf. Ska försöka slumra lite till i soffan, sen ta ett långt bad och läsa i en superbra bok jag håller på med nu.
Gillar ni att läsa vill jag varmt rekommendera trilogin "Victoria Bergmans svaghet". Första boken heter "Kråkflickan", andra "Hungerelden" och sista "Pythians anvisningar".
Jäkligt spännande böcker som tar med väldigt mycket psykoterapi (och mord) och det ligger liksom en krypande känsla rätt igenom böckerna. Både första och andra slutar med vääääärsta cliffhangern, så man vill käka nästa bok direkt! Jag håller på med andra boken nu och hittills är den minst lika bra som det första.
Läs!

Dagens uppgift blir att hitta en fin klänning att ha på mig på lördag när vi ska på kalas. Stefans mormor fyller år och det blir lite av en släktträff. Är faktiskt en aning nervös, men ska samtidigt bli himla trevligt. :) Ska möta upp min gode vän Peter runt lunch för lite mat, och sen ger vi oss på affärerna.

Är ute efter något i den här stilen:

tillsammans med ett par sånahär:

mums. eller mera mums.

Idag ska det även köpas mängder av Emla-kräm eftersom imorgon är det dags för tatuering!!! Då börjar jag på min feta, elaka påfågel på låret. Jag är så omänskligt TAGGAD!

Magnus (Pettersson, på Evil Eye Tattoo, Sthlm) skickade en bild på skissen för några dagar sen, och utan att överdriva vart det tusen ggr bättre än jag kunnat tänka mig. Han fattar så hårt vad som är min stil och vad jag är ute efter! Var där i söndags och mätte upp och kollade hur stort det kommer bli. Huvudet kommer sitta ovanför min höft, och stjärtfjädrarna slutar på knäet. Så det kommer bli en riktigt stor en! :D :D Myyycket linjer på den (linjerna gör alltid ondast) så jag måste smeta in mig ordentligt samt ståsätta mig mentalt. :P Kul kul kul, dock!

Nu - mot badkaret!

Jag vill träffa Terry NU.

Kategori: Allmänt

Jag är ingen direkt religiös person. Bara ordet "religion" skär en aning i mina öron och jag har svårt att accosiera det till annat än förtryck, hjärntvätt och krig. Och nej, det är verkligen inte meningen att kränka eller förnärma någon eller förringa styrkan i tron. Allt tål att diskuteras.
DOCK!
Jag är helt övetygad om att energier finns överallt och att det inte är något hokuspokus. Och med energier syftar jag i detta fall på "andar" och dylikt. Alltså det som blir kvar efter att en människa gått bort. Jag är fullständigt övertygad om att man har en själ, och med hjälp av tillräckligt starka energier lever denna kvar, på ett eller annat sätt.
... Det ni! Jag gillar inte bara tatueringar och shopping, andlighet är också en stor del av mitt liv! ;)
Vad tror ni? Tål att tänkas på ibland.
Så. Just nu avnjuter jag min 1-veckas sjukskrivning (varför sjukskriven - återkommer) genom att titta på daytime-tv. Jag ÄLSKAR daytime-tv! Bästa programmen går då. Just nu visas "Det okända" och dagens medium är Terry Evans. JAG ÄLSKAR HONOM! Han är så fett äkta. Han snackar ingen skit och man ser att han har total tillförlitelse till sig själv och vad han kan.
Jag vet att han håller föreläsningar då och då, MÅSTE anmäla mig på en!
På tal om shopping har det blivit en hel del på sistone. :)
Här ett litet axplock:
Väska/HM, Skärp/Second hand, Linne/Bikbok
grejer
Linne/Acne, Jeans/Diesel, Skor/Din sko
posepose
Nu ska jag kolla vidare på Terry. Sen Tabatha. Sen Project Runway, sen Top model, sen hångla med Stefan. <3

Provade Remby...och sög.

Kategori: Allmänt

Alltså; vi har gått ut i strejk. Varför finns att läsa på www.unionen.se. Personligen tycker jag det är synd, men väldigt nödvändigt att det gått så långt.
Stolt, nöjd och med huvudet hemskt högt står jag med min lilla strejkvaktsväst utanför jobbet och visar mitt stöd.
NÅVÄL!
Idag mitt under passet störtade en liten fågen ner rakt i gatan! Han vart hemskt omtumlad och lite väck, så jag tog hand om honom en stund och gav honom (eller henne?) vatten. Sen satte jag mig på bussen med den lilla krabaten och åkte till Roslagstulls djurklinik där han fick vård. :) Hoppas han mår alldeles prima nu.
Träffade Peter idag och gick i lite second hand-affärer där jag fyndade två ascoola skärp som kommer passa äckligt bra till mina låga, superutsvängda jeans som jag snart ska till vinden och leta upp. Ska åka till Stefans familjs landställe imorgon med svärfamiljen och grilla och slappa. Men det är ingen ursäkt för att inte klä sig TIPTOP!
På tal om nice kläder.
Igår sa Stefan i telefon att han hade köpt "en liten present" till mig. Primadonna som jag är såg jag fram emot vad jag trodde skulle vara blommor och nått gott godis jag älskar.
Sen kom token hem, och sa att min "lilla" present kommer först om ett par dagar. Han har beställt ett par Lita Spikes från Jeffrey Campbell till mig!!! Han ville göra mig glad eftersom jag haft det lite tufft på sistone. Underbara, älskade du, älsklingen! <3<3<3
Jag har det himla bra, jag.
Nu ska jag hänga med världens bästa pojkvän och världens bästa kusin.
Ha en asnice fredag nudå!
Alltså; vi har gått ut i strejk. Varför finns att läsa på www.unionen.se. Personligen tycker jag det är synd, men väldigt nödvändigt att det gått så långt.
Stolt, nöjd och med huvudet hemskt högt står jag med min lilla strejkvaktsväst utanför jobbet och visar mitt stöd.
NÅVÄL!
Idag mitt under passet störtade en liten fågen ner rakt i gatan! Han vart hemskt omtumlad och lite väck, så jag tog hand om honom en stund och gav honom (eller henne?) vatten. Sen satte jag mig på bussen med den lilla krabaten och åkte till Roslagstulls djurklinik där han fick vård. :) Hoppas han mår alldeles prima nu.
Träffade Peter idag och gick i lite second hand-affärer där jag fyndade två ascoola skärp som kommer passa äckligt bra till mina låga, superutsvängda jeans som jag snart ska till vinden och leta upp. Ska åka till Stefans familjs landställe imorgon med svärfamiljen och grilla och slappa. Men det är ingen ursäkt för att inte klä sig TIPTOP!
På tal om nice kläder.
Igår sa Stefan i telefon att han hade köpt "en liten present" till mig. Primadonna som jag är såg jag fram emot vad jag trodde skulle vara blommor och nått gott godis jag älskar.
Sen kom token hem, och sa att min "lilla" present kommer först om ett par dagar. Han har beställt ett par Lita Spikes från Jeffrey Campbell till mig!!! Han ville göra mig glad eftersom jag haft det lite tufft på sistone. Underbara, älskade du, älsklingen! <3<3<3
Jag har det himla bra, jag.
Nu ska jag hänga med världens bästa pojkvän och världens bästa kusin.
Ha en asnice fredag nudå!
Räddade en liten fågel.
sööööt!

Kom och köp!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen släpat upp mitt ass till vinden och hämtat ner (eller ja, Stefan har..) min säck med kläder som ska säljas! Har lagt upp ett par plagg på Tradera, så gillar ni schyssta kläder till superbilligt pris, så ta en kik! :)
Här är två av plaggen som just nu ligger på ynka 20 spänn! :D

Rendered Image

Ta djupa andetag

Kategori: Allmänt

Återigen en såndär helt perfekt helg.
Lugnt på fredag, bara hemmamys och film och somnade jävligt tidigt pga helvetesveckan jag haft på jobbet.
Igår fylldes lägenheten med härliga vänner på förkrök innan vi stapplade ut i fucking STORMEN som försiggick ute. Väl på snaps trängdes vi mest, men det var goda skratt och bra musik som vanligt.
Vart en aning...chockad mot slutet när en äcklig snorbrud sliter tag i Stefan och trycker sina smutsiga läppar mot hans. HELT SJUKT! Jag står precis bakom, och äcklet vet att jag är hans flickvän eftersom dom två är vänner sen länge. Men tydligen behövde hon pissa in något sorts revir genom att våldskyssa min pojkvän som såg ut som ett frågetecken (och besvarade självklart inte hädelsen) och sökte förvirrat min blick. Haha, så jävla sjukt.
Skämtåsido; tog det cool och gjorde inget drama, men jag blev hemskt ledsen, för jag kan inte för allt i världen förstå varför vissa tjejer gör sådär och är så sinnessjukt respektlösa. Hoppas jag slipper se hennes nuna igen.

Nåja. Idag har vi promenerat på söder och handlat nya gardiner. Vart aaaasfint i rummet nu. Yay!
Nu är det tacos och film som gäller, sen ska jag ta ett förbannat djupt andetag och mentalt förbereda mig för veckan som kommer. Hoppas på att jag snart kommer palla skriva ut om allt som händer, för det vore bara bra.

Tjipp!

På håret.

Kategori: Allmänt

Alltså... Jag är så sämst. Haha.
Meningen var ju att vara utan extensions nu men ja... Det sket sig.

Det är ju så himla mycket roligare med långt hår!

Ni skulle inte tro mig ifall jag berättade om min vecka. Helt jävla sjukt. Så jag hoppar det och väljer att tipsa om Snaps imorgon. Världens jävla brakfest kommer det bli.
Vi ska dit ett helt gäng och fira av Myran, världens bästa dj!
Hur som. Kom dit. Medis, Stockholm. Kommer bli ett JÄVLA liv vill jag lova.