hellcat

Freedom is to trust that you're doing what you must, according to your lust.

Tjurruset 2012

Kategori: Allmänt

HerreJÄVLAR vilken kul upplevelse!!
Idag har jag klampat genom skog, klättrat över och krypit under välta träd, kämpat uppför branta berg, krälat mig igenom träsk och djupa kärr och halkat i lårhög lervälling.
Jag, Stefan och Fredrik har alltså rockat Tjurruset! Det roligaste och samtidigt mest krävande jag gjort på väldigt länge, trots en stukad fot och förkylningen från helvetet uppsmygandes på mig nu.
Kommer anmäla mig direkt till nästa år, for sure! Och den här gången kommer ni FAN inte undan, mina vänner(Caroline)! NI MÅSTE! Vi ska ha ett eget lag, träna hårt och springa på aaaasbra tid nästa år!
 
På tal om tid så sprang jag in på 1,40h. Ja, det är länge, men det är min första tävlingsmil, det är mitt första Tjurrus, och jag har inte tränat hälften så mycket som jag borde ha gjort, PLUS att jag stukade tassen lite lätt redan efter 5 km. Så jag är grymt nöjd med den tiden! :D
Nästa år blir det dock att träna fan så mycket mer, och då ska jag inte vara en liten speta som nu, utan riktigt vältränad. SÅDESÅ!
 
Nu blir det soffhäng; mår riktigt kasst rent fysiskt. Ska mysa ner mig i filtar och kuddar och vänta på att Stefan kommer hem från öldrickande med hans vänner. Fattar inte alls hur han orkar gå ut efter den här dagen! Haha.
 
Avnjut nu ett par av de bilder som mina kära svärföräldrar tog:

En glad och ännu ren liten skit, sekunder innan jag springer och ställer mig i startfållan.


Inte längre så ren, men fan så glad! :D
 
Två utmattade tigerfaces!
 
Kämpar på upploppet, HELT slut!
 
Såhär såg i princip hela kilometer #9 ut...
 
Jobbar på!
 
Och såhär glad är man när målet närmar sig, utan att veta vad som komma skall...haha.
 
Och här tar grabbarna i det sista dom har innan de går i mål! <3

YYYYYYYYEEEESSSSSSSSS

Kategori: Allmänt

Fick svar på hur det gick på min teoritenta i förta delen på min PT-utbildning.... Jag vart godkänd!!! Jag trodde fan inte jag skulle sätta den, men jag fick riktigt bra poäng och var långt över vad man behövde för att klara sig. Är så glaaaaad!! Nu kan jag slappna av och längta till del 2 i godan ro. Yay!

Nu är jag hemma i soffan tillsammans med min älskling som jag inte träffat på 3 hela dagar. Så nu är det mystajm.

På lördag är det dags för Tjurruset förresten. Blandad känsla av svår ångest i kombination med PEPP. Haha. Ska bli kul! Jag kommer dö.

Djurönäset

Kategori: Allmänt

Tjuuuuu!
Befinner mig just nu ute på Djurönäset. Går en kurs i förhandlingsteknik genom Unionen som hålls här ute. 4-stjärnigt hotell i skärgårdsmiljö med cp-god mat och massor av träningsmöjligheter! Idag efter utbildningen slappade jag i mitt fina rum (och SJUKT mjuka säng) sen gick jag till middagen som bestod av hjortstek, och efter det gick jag till gymmet och gav min övre samt centrala kontrollzon ett jevvla wake up-call. Nu ligger jag i mjukissängen och kollar på X-factor.

Nå. I helgen hölls Stefan och Fredriks 55-årsfest med vinnar-tema ute i fina Malma Gård. Det blev väldigt lyckat, och det var kul att se pöjkarna så himla glada! :)
Att dessutom spendera en hel helg i vacker miljö med Beverly Hills-familjen är inte heller fel nånstans. <3
Det finns massor av bilder, bjuder här på några få... Kommer fler när jag sitter vid dator.
Tack Cissi för bilderna! :D

Gud vad jag har det gott just nu.
Men shit vad jag saknar Stefan. :P