hellcat

Freedom is to trust that you're doing what you must, according to your lust.

Tassarna

Kategori: Tattoo

Äntligen hemma! Nu blir det fisksoppa, vitlöksbröd och massa gulla med förkyld pojkvän. GÖTT!
Vi ska se "The devil inside" ikväll. Har ni sett trailern? UUUHU HUUUU UUUUUH! Verkar sjuuuuukt läskig!

Här kommer lite bilder på mina tassar som lovat.
Tattoo-creds:
Iain - Stockholms classic Tattoo
Lenny - Stockholm classic Tattoo

Låt oss först konstatera att fötter är fula.
Så.

Kommentarer

  • Erika säger:

    Hej!

    Du har så otroligt fina tatueringar! Står de för något speciellt eller bara för att de är fina?



    Har hängt med ett tag i din förra blogg och om jag inte missminner mig så har din pojkvän bytt namn från Jimmy till Stefan? Hur hände det? Minns inte att man märkte något speciellt i bloggen? Har själv nyligen varit med om en uppbrott och tänkte höra om du har några bra tips för att komma över Honom? Om nu så var fallet...

    2012-05-02 | 22:02:52
  • Vickan säger:

    Hej Erika!



    Vad kul att du hängt med ett tag, ett ganska bra tag märker jag också eftersom du hade koll på ett och annat. ;)

    Mina tatueringar kan jag inte påstå "berättar en historia" direkt. Jag älskar konsten och hur dt klär min kropp, helt enkelt. Och de är minst sagt en färgklick i vardan...bokstavlikt och bildligt talat. :)

    På fötterna är det dock två texter av Ola Salo, och hans budksap betyder extremt mycket för mig och alldeles självklart att tatuera.



    Oj, det är ganska svårt för mig att kommentera det "uppbrottet" eftersom det var så självklart på något sätt, och därför inte ens värt att nämna i bloggen. Låt oss säga såhär, kort och gott: Det finns onda människor, och ibland har man oturen att hamna nära en sådan. Men när man "snaps out of it" och faktiskt ser var för slags person det är, så är "frigörelsen" jävligt självklar.

    Det som dock var förbannat svårt var att förlåta mig själv för min blind-/dumhet, att ge mig själv ett break och bygga ett förtroende för min egen självkänsla igen. Men det gick vägen! Idag är jag tryggare än nånsin och har dessutom träffat min Stefan som jag är larvigt övertygad om är mitt livs kärlek. Slutet gott, allting gott! ;)



    Det är också ganska svårt att ge något tips; det beror ju helt på. Om han/hon var en idiot så ska du ta tillfället i akt och var stolt över dig själv och se alla möjligheter som finns utan en idiot till bromskloss i livet.

    Men i övrigt så finns det bara en enda sak att göra; aktivera sig och rid ut stormen. Det är pissjobbigt och det finns verkligen inget värre än hjärtesorg men den stora (och alldeles supervackra) sanningen i det hela är och kommer alltid vara att det går över. Det går över. :)



    Nu fick du en novell til svar, men det var kul och inspirerande med lite frågor och en lojal läsare trots min blygsamma blogg. Så tack! :D

    2012-05-03 | 08:33:14
    Bloggadress: http://hellcat.blogg.se/
  • sandra säger:

    Tack så himla mycket!



    Tycker dina var grymma med. Gör dock ont i mina fötter bara av tanken på att tatuera dem :P

    2012-05-03 | 10:12:32
    Bloggadress: http://atilio.blogg.se/

Kommentera inlägget här: